Home | Adaugare site | Actualizare site | Site-uri recente | Contact  
  Cautare:   
Adaugare site
Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de inregistrare si indicatiile specifice fiecarui camp in parte.
Nu acceptam site-uri cu ferestre popup, cu pagini create special pentru motoarele de cautare, site-uri de afiliere, site-uri in constructie. Pagina dvs. de start nu trebuie sa redirectioneze automat catre alta pagina.
Nu acceptam site-uri matrimoniale, site-uri care promoveaza produse sau activitati cu caracter sexual, ilegal, replici ale unor produse de marca, alcool, medicamente, arme de foc sau arme albe, site-uri care promoveaza modalitati de imbogatire rapida, sau "bani pe internet", practici oculte sau paranormale, site-uri de comercializare a lucrarilor de licenta si referatelor pentru elevi si studenti.
Nu acceptam site-uri excluse din indexul Google sau care nu respecta principiile de baza descrise la: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769
Sunt acceptate numai site-uri in limba romana.
Adresa de baza a site-ului dvs. (www.numedomeniu.ro, sau numedomeniu.ro) trebuie sa fie accesibila direct (fara redirectionare) si, dupa aprobare, nu mai poate fi modificata.
 
Site-urile aprobate vor fi afisate permanent, daca datele inregistrate sunt actualizate sau reconfirmate cel putin o data la 365 zile. Actualizarile sunt gratuite. Afisarea site-urilor ale caror date nu au fost actualizate/reconfirmate de mai mult de 365 zile va fi suspendata.
Daca, dupa aprobarea site-ului dvs., faceti modificari, iar acestea nu respecta conditiile de afisare, vom suspenda afisarea si va vom trimite o notificare pentru a corecta problema.
De asemenea, daca adresa URL a site-ului dvs. returneaza o eroare HTTP (pagina inaccesibila, redirectionare, sau alta eroare returnata de serverul dvs.), afisarea site-ului dvs. va fi suspendata pana cand corectati problema.
Atentie! Daca suntem nevoiti sa suspendam afisarea site-ului dvs. de doua ori pentru aceeasi problema (cu exceptia erorilor de server), este posibil sa luam decizia de a sterge permanent site-ul dvs. din baza noastra de date!
Pentru site-urile a caror afisare a fost suspendata, reactivarea afisarii se poate face gratuit, daca problema care a determinat suspendarea este corectata in mai putin de 360 zile.
Site-urile a caror afisare ramane suspendata mai mult de 360 zile, vor fi sterse din baza noastra de date.
Va rugam sa furnizati o adresa de email valida si activa. Nu ne asumam nici o raspundere pentru cazul in care nu receptionati alertele, notificarile sau confirmarile pe care le trimitem pe adresa dvs. de email.
Cititi politica de confidentialitate aici.

 
Important! Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de inregistrare
si sa urmati indicatiile specifice fiecarui camp in parte.
Inregistrarile care nu respecta aceste conditii nu vor fi aprobate!
 
 Accept toate conditiile de inregistrare si afisare mentionate mai sus.
Tipul afisarii: Standard (gratuit)
Adresa site-ului: http://        
Categoria:
Titlu site:
Descriere:
0 caractere introduse
 
Adresa dvs. de email:
Notificari actualizare:
 
Verificare: Reincarca imaginea
 
Recomandati lista BizMarks
 
MobilPay PayPal
Politica de confidentialitate